Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Flaine, Frankrike

Är du ute efter en härlig skidresa med många bra pister, då är det till Flaine i Frankrike du ska åka. Flaine tillhör Le Grand Massif som är ett skidområde med flera byar, vilket ger dig möjligheten att åka i pister som totalt blir 265 km långa tillsammans. Den längsta pisten heter Les Cascades och är hela 14 km lång, det är inte på vilka skidresor som helst du kan njuta av en backe med denna längd!

I Flaine finns det till och med en skandinavisk stugby där du kan boka en stuga om du så önskar.

Njut av din skidsemester i Flaine

När du är uppe i backarna så glöm inte att titta ut och njut av den fantastiska utsikten som finns, det är inte alla skidresor som kan ge en så magnifik vy.

Är man på semester vill man inte behöva vela runt för att hitta det man söker, därför är det perfekt att vara i Flaine där allt, så som skidbackar, affärer, restauranger, barer och andra fritidsaktiviteter, bara är ett stenkast bort. Det finns även tillgång till uppvärmda pooler både inomhus och utomhus, bastu, jacuzzi, massage och skönhetsbehandlingar i Flaine. Så passa på att njut och ta hand om dig själv på din resa.

Mer spänning på din skidresa

Efter ett par dagars åkande i pisterna kan det vara roligt att uppleva något nytt, så för att göra din skidsemester ännu mer spännande kan du prova på iskörning med bil, köra snöskoter eller varför inte lyxa till det lite extra med en helikoptertur. Föredrar du något lugnare alternativ kan du istället byta ut pjäxorna mot ett par skridskor, åka hundspann eller kanske utmana familjen eller vännerna i bowling. Utbudet är stort, så förgyll skidresan ytterligare med en utav Flaines alla aktiviteter.

Hitta hit

Att ta sig till Flaine är antagligen en av de lättaste skidorterna i Frankrike att ta sig till, eftersom det ligger nära flera stora flygplatser. Den närmsta flygplatsen är Geneva International Airport som ligger cirka en och en halv timme med bil från Flaine. Men det finns även bra bilvägar att ta sig fram på och en järnvägsstation i byn Cluses som ligger nere i dalen. Från järnvägsstationen finns det en transferbuss som tar dig upp till Flaine.

Skidområden Flaine är del av

Flaine ingår i skidområdet Le Grand Massif tillsammans med 4 andra skidorter.

Vanliga frågor och svar om Flaine

Läs svaret på 6 vanliga frågor som folk brukar ställa om Flaine, bland annat:

Hyr skidutrustning i Flaine

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Flaine? I samarbete med Skiset kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Flaine.

Boka skidutrustningen online i Flaine här

Skidskola i Flaine

Vill ni slipa på skidformen, förbättra snowboardåkningen eller helt enkelt lära er åka skidor är det en strålande idé att boka skidlektioner när ni är i Flaine. I samarbete med CheckYeti kan vi erbjuda bokning av 7 olika skidlektioner, många med gratis avbokning och upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Flaine här

Hotell & boende i Flaine

Hos oss hittar ni totalt 211 hotell, lägenheter och stugor/hus i Flaine.
187 boenden
Pris/natt från: 626 kr
13 boenden
Pris/natt från: 1176 kr
8 boenden
Pris/natt från: 1311 kr
3 boenden
Pris/natt från: 1453 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Flaine

Active Ski Travel
Sunweb
SnowTrex