Sökalternativ

Flaine, Frankrike

Är du ute efter en härlig skidresa med många bra pister, då är det till Flaine i Frankrike du ska åka. Flaine tillhör Le Grand Massif som är ett skidområde med flera byar, vilket ger dig möjligheten att åka i pister som totalt blir 265 km långa tillsammans. Den längsta pisten heter Les Cascades och är hela 14 km lång, det är inte på vilka skidresor som helst du kan njuta av en backe med denna längd!

I Flaine finns det till och med en skandinavisk stugby där du kan boka en stuga om du så önskar.

Njut av din skidsemester i Flaine

När du är uppe i backarna så glöm inte att titta ut och njut av den fantastiska utsikten som finns, det är inte alla skidresor som kan ge en så magnifik vy.

Är man på semester vill man inte behöva vela runt för att hitta det man söker, därför är det perfekt att vara i Flaine där allt, så som skidbackar, affärer, restauranger, barer och andra fritidsaktiviteter, bara är ett stenkast bort. Det finns även tillgång till uppvärmda pooler både inomhus och utomhus, bastu, jacuzzi, massage och skönhetsbehandlingar i Flaine. Så passa på att njut och ta hand om dig själv på din resa.

Mer spänning på din skidresa

Efter ett par dagars åkande i pisterna kan det vara roligt att uppleva något nytt, så för att göra din skidsemester ännu mer spännande kan du prova på iskörning med bil, köra snöskoter eller varför inte lyxa till det lite extra med en helikoptertur. Föredrar du något lugnare alternativ kan du istället byta ut pjäxorna mot ett par skridskor, åka hundspann eller kanske utmana familjen eller vännerna i bowling. Utbudet är stort, så förgyll skidresan ytterligare med en utav Flaines alla aktiviteter.

Hitta hit

Att ta sig till Flaine är antagligen en av de lättaste skidorterna i Frankrike att ta sig till, eftersom det ligger nära flera stora flygplatser. Den närmsta flygplatsen är Geneva International Airport som ligger 32 km från Flaine. Men det finns även bra bilvägar att ta sig fram på och en järnvägsstation i byn Cluses som ligger nere i dalen. Från järnvägsstationen finns det en transferbuss som tar dig upp till Flaine.

Skidområden Flaine är del av

Flaine ingår i skidområdet Le Grand Massif tillsammans med 4 andra skidorter.

Hyr utrustning i Flaine

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Flaine? I samarbete med Skiset kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Flaine.

Boka skidutrustningen online i Flaine här

Hotell & boende i Flaine

Hos oss hittar ni totalt 369 hotell, lägenheter och stugor/hus i Flaine.
311 boendealternativ
Pris/natt från: 407 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 949 kr
25 boendealternativ
Pris/natt från: 791 kr
21 boendealternativ
Pris/natt från: 1125 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 1247 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Flaine