Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Le Grand Massif, Frankrike

Karta över skidorter i Le Grand Massif

Le Grand Massif ligger i Frankrike och är ett skidområde som bildas av fem skidorter på gränsen till Schweiz. Totalt finns här 265 kilometer pister med skidåkning, över 130 pister och 78 liftar.

Skidorter i Le Grand Massif

Fakta/pistfakta Le Grand Massif

Europa
Kontinent
Frankrike
Land
78
Liftar
265 km
Kilometer pister
133
Pister totalt
14
Gröna pister
56
Blå pister
48
Röda pister
15
Svarta pister
5
Antal skidorter