Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Les Carroz är en skidort i Alperna i Frankrike, och om ni söker information om Les Carroz för att planera en skidresa hit hittar ni det mesta ni behöver veta här. Bästa tiden för att åka skidor i Les Carroz är mitten av december till slutet av april.

I Les Carroz hittar ni 62 liftar med en liftkapacitet på 99741 personer/timme. Det finns 265 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 135 kilometer blåa pister, 95 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 35 kilometer svarta pister. Många liftar och pister tillhör hela skidområdet Le Grand Massif - Flaine/Les Carroz/Morillon/Samoëns/Sixt som Les Carroz ingår i, men man har tillgång till allt. Högsta pisten finns på 2480 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1783 meter. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 2 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Flygplatser nära Les Carroz

Flyger man till Geneva International Airport, Genève kommer man riktigt nära Les Carroz då avståndet mellan flygplatsen och skidorten endast är 47 kilometer. Transfertiden blir därmed kort och kostnaden normalt sett lägre än då avståndet är långt. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Aix Les Bains, Chambery, som ligger 73 kilometer bort, och Belp, Bern som har ett avstånd på 119 kilometer till Les Carroz.

Skidorter i närheten av Les Carroz

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 5 kilometer från Les Carroz ligger Flaine. Ni hittar även skidorterna Morillon på 7 kilometers avstånd och Samoëns, 9 kilometer från Les Carroz.

Skidområden Les Carroz är del av

Les Carroz ingår i skidområdet Le Grand Massif tillsammans med 4 andra skidorter.

Hyr skidutrustning

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Les Carroz.

Mer om skidhyra i Les Carroz

Skidskolor

I Les Carroz kan ni boka 6 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Les Carroz här

Restauranger

Det finns 41 restauranger i Les Carroz och 24 olika typer av kök, varav de mest populära är Franskt, Europeiskt och Bar.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 149 hotell, lägenheter och stugor/hus i Les Carroz.
118 boenden
Pris/natt från:
636 kr
2 boenden
Pris/natt från:
826 kr
4 boenden
Pris/natt från:
826 kr
8 boenden
Pris/natt från:
915 kr
17 boenden
Pris/natt från:
1316 kr