Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Fakta/pistfakta Les Carroz

Europa
Kontinent
Frankrike
Land
Mitten av december - slutet av april
Säsong
697 meter
Höjd över havet
2480 meter
Högsta nedfart
1783 meter
Högsta fallhöjd
62
Liftar
99741 personer/timme
Liftkapacitet
265 km
Kilometer pister
135 km
Blå pister
95 km
Röda pister
35 km
Svarta pister
Ja
Funpark
2 km
Längskidåkningsspår
Observera att fakta ovan inte enbart gäller för Les Carroz utan hela skidområdet Le Grand Massif - Flaine/Les Carroz/Morillon/Samoëns/Sixt, som Les Carroz är en del av.
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns