Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Morillon, Frankrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Morillon? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Morillon och andra skidorter inom nära räckhåll.

Morillon har 8 liftar och totalt 16 pister. Högsta pisten finns på 2500 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1800 meter. Säsongen för skidåkning i Morillon är vanligtvis från mitten av december till april.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Morillon 53 kilometer preparerade spår.

Flyger man till Geneva International Airport kommer man riktigt nära Morillon, endast 47 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Morillon. Några välriktade stenkast från Morillon ligger Samoëns, avståndet är endast 4 kilometer.

Skidområden Morillon är del av

Morillon ingår i skidområdet Le Grand Massif tillsammans med 4 andra skidorter.

Byar i närheten av Morillon

I närheten av Morillon med tillgång till skidåkningen där hittar ni byn Les Esserts som är en möjlighet att bo i om ni planerar en skidresa till Morillon.

Hyr skidutrustning i Morillon

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Morillon här

Skidskola i Morillon

Om ni är ute efter att boka skidskola i Morillon kan vi genom CheckYeti erbjuda 2 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Morillon här

Hotell & boende i Morillon

Hos oss hittar ni totalt 535 hotell, lägenheter och stugor/hus i Morillon.
480 boendealternativ
Pris/natt från: 542 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
15 boendealternativ
Pris/natt från: 542 kr
21 boendealternativ
Pris/natt från: 477 kr
15 boendealternativ
Pris/natt från: 1336 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 2438 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Morillon

Active Ski Travel
Sunweb
SnowTrex