Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Morillon, Frankrike

Om ni är ute efter att boka en skidsemester i Alperna är Morillon i Frankrike alltid ett alternativ, och här finns den mesta informationen ni behöver för att boka allt för er skidresa hit. Säsongen för skidåkning i Morillon är vanligtvis från mitten av december till slutet av april.

I Morillon hittar ni 62 liftar med en liftkapacitet på 99741 personer/timme. Det finns 265 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 135 kilometer blåa pister, 95 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 35 kilometer svarta pister. Morillon är en del av skidområdet Le Grand Massif - Flaine/Les Carroz/Morillon/Samoëns/Sixt, och man har därför access till alla lifter och pister i detta område. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2480 meter, vilket ger en fallhöjd på 1783 meter. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Morillon.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Morillon 2 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flygplatser nära Morillon

Flyger man till Geneva International Airport, Genčve kommer man riktigt nära Morillon då avståndet mellan flygplatsen och skidorten endast är 47 kilometer. Transfertiden blir därmed kort och kostnaden normalt sett lägre än då avståndet är långt. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Aix Les Bains, Chambery (79 kilometers avstånd), samt Belp, Bern (112 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Morillon

Inte långt från Morillon ligger skidorten Samoëns, avståndet är endast 4 kilometer. Ni hittar även skidorterna Les Carroz på 7 kilometers avstånd och Sixt Fer ā Cheval, 8 kilometer från Morillon.

Skidområden Morillon är del av

Morillon ingår i skidområdet Le Grand Massif tillsammans med 4 andra skidorter.

Byar i närheten av Morillon

I närheten av Morillon med tillgång till skidåkningen där hittar ni byn Les Esserts som är en möjlighet att bo i om ni planerar en skidresa till Morillon.

Hyr skidutrustning i Morillon

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Morillon här

Skidskola i Morillon

Om ni är ute efter att boka skidskola i Morillon kan vi genom CheckYeti erbjuda 2 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Morillon här

Hotell & boende i Morillon

Hos oss hittar ni totalt 212 hotell, lägenheter och stugor/hus i Morillon.
191 boenden
Pris/natt från: 575 kr
6 boenden
Pris/natt från: 6947 kr
8 boenden
Pris/natt från: 490 kr
6 boenden
Pris/natt från: Okänt
Ett boende
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Morillon

Active Ski Travel
Sunweb
SnowTrex