Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Sixt Fer ā Cheval

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Sixt Fer ā Cheval, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Sixt Fer ā Cheval ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Här finns det 10 backar och antalet liftar är 6. Fallhöjden är som mest på 800 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1600 meter.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 80 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Vill man flyga till närheten av Sixt Fer ā Cheval ligger flygplatserna Geneva International Airport och Aix Les Bains närmast på 55 respektive 83 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 5 kilometer från Sixt Fer ā Cheval ligger Samoëns.

Skidområden Sixt Fer ā Cheval är del av

Sixt Fer ā Cheval ingår i skidområdet Le Grand Massif tillsammans med 4 andra skidorter.

Hotell & boende i Sixt Fer ā Cheval

Hos oss hittar ni totalt 199 hotell, lägenheter och stugor/hus i Sixt Fer ā Cheval.
159 boendealternativ
Pris/natt från: 525 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
9 boendealternativ
Pris/natt från: 525 kr
18 boendealternativ
Pris/natt från: 733 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 1296 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns