Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Sixt Fer ā Cheval, Frankrike

Om ni är ute efter att boka en skidsemester i Alperna är Sixt Fer ā Cheval i Frankrike alltid ett alternativ, och här finns den mesta informationen ni behöver för att boka allt för er skidresa hit. Bästa tiden för att åka skidor i Sixt Fer ā Cheval är mitten av december till slutet av april.

Backarna och liftarna i Sixt Fer ā Cheval är öppna idag och snödjupet i pisterna är uppe i hela 440 centimeter. 17% av liftarna är igång idag, och 17% av backarna är öppna för allmänheten att åka skidor och snowboard i.

Sixt Fer ā Cheval har pister på totalt 265 kilometer, varav 135 kilometer är blåa enkla pister, 95 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 35 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 62 liftar, med en totalkapacitet på 99741 personer/timme. Många liftar och pister tillhör hela skidområdet Le Grand Massif - Flaine/Les Carroz/Morillon/Samoëns/Sixt som Sixt Fer ā Cheval ingår i, men man har tillgång till allt. Högsta pisten finns på 2480 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1783 meter. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 2 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Flyg till Sixt Fer ā Cheval

Vill man flyga till Sixt Fer ā Cheval så ligger flygplatsen Geneva International Airport, Genčve närmast, på ett avstånd av 55 kilometer från skidorten. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Aix Les Bains, Chambery, som ligger 83 kilometer bort, och Belp, Bern som har ett avstånd på 111 kilometer till Sixt Fer ā Cheval.

Närmaste skidorter till Sixt Fer ā Cheval

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 5 kilometer från Sixt Fer ā Cheval ligger Samoëns. Ni hittar även skidorterna Morillon på 8 kilometers avstånd och Flaine, 8 kilometer från Sixt Fer ā Cheval.

Skidområden Sixt Fer ā Cheval är del av

Sixt Fer ā Cheval ingår i skidområdet Le Grand Massif tillsammans med 4 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Sixt Fer ā Cheval

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Sixt Fer ā Cheval.

Boka skidutrustningen online i Sixt Fer ā Cheval här

Hotell & boende i Sixt Fer ā Cheval

Hos oss hittar ni totalt 10 hotell, lägenheter och stugor/hus i Sixt Fer ā Cheval.
10 boenden
Pris/natt från: 826 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns