Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Sixt Fer ā Cheval

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Sixt Fer ā Cheval, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Sixt Fer ā Cheval ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Här finns det 10 backar och antalet liftar är 6. Fallhöjden är som mest på 800 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1600 meter.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 80 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Vill man flyga till närheten av Sixt Fer ā Cheval ligger flygplatserna Geneva International Airport och Aix Les Bains närmast på 55 respektive 83 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 5 kilometer från Sixt Fer ā Cheval ligger Samoëns.

Skidområden Sixt Fer ā Cheval är del av

Sixt Fer ā Cheval ingår i skidområdet Le Grand Massif tillsammans med 4 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Sixt Fer ā Cheval

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Sixt Fer ā Cheval.

Boka skidutrustningen online i Sixt Fer ā Cheval här

Hotell & boende i Sixt Fer ā Cheval

Hos oss hittar ni totalt 208 hotell, lägenheter och stugor/hus i Sixt Fer ā Cheval.
192 boendealternativ
Pris/natt från: 557 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
5 boendealternativ
Pris/natt från: 557 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 777 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 1373 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns