Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Furano

Furano, Japan

Intresserade av en skidresa till Furano? Här finns bland annat information som pistfakta, väderförhållanden och karta. Om ni vill resa på skidsemester till Furano från Sverige är flyg det enda alternativet då Furano ligger utanför Europa. Säsongen för skidåkning i Furano är vanligtvis från slutet av november till början av maj.

Skidåkningen i Furano är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 160 centimeter. 97% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 100% av liftarna går.

Furano har pister på totalt 32 kilometer, varav 15 kilometer är blåa enkla pister, 13 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 4 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 9 liftar, med en totalkapacitet på 12400 personer/timme. Högsta pisten finns på 1074 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 829 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 5.5 kilometer.

Om skidåkningen är viktigare än after-ski eller att vila upp sig kan ni fortsätta att åka skidor även när det blivit mörkt då det finns tillgång till nattskidåkning i Furano. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Furano.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Furano 60 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flyg till Furano

För er som vill flyga ner till Furano så är det flygplatsen New Chitose Airport, Sapporo som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Furano är 81 kilometer.

Närmaste skidorter till Furano

Andra skidorter i närheten av Furano är t ex Tomamu som ligger 37 kilometer bort, Sahoro med 43 kilometers avstånd samt Asahidake, som ligger 52 kilometer från Furano.

Hotell & boende i Furano

Hos oss hittar ni totalt 142 hotell, lägenheter och stugor/hus i Furano.
71 boendealternativ
Pris/natt från: 648 kr
18 boendealternativ
Pris/natt från: 309 kr
21 boendealternativ
Pris/natt från: 309 kr
23 boendealternativ
Pris/natt från: 241 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 609 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1956 kr

Vi arrangerar skidresor till Furano

Active Ski Travel