Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Tomamu

Tomamu, Japan

Funderar ni på att testa skidåkningen i Tomamu? Även om resvägen till Tomamu är lång kan resan mycket väl vara värd besväret. Här nedanför hittar ni användbar information för er resa, bland annat väderinformation, relevant pistfakta och vilka andra skidorter som ligger närmast Tomamu.

Här finns det 25 kilometer backar och antalet liftar är 11. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1190 meter, vilket ger en fallhöjd på 670 meter. Den längsta pisten som finns i Tomamu är 4.5 kilometer.

Flygplatser nära Tomamu

För er som vill flyga ner till Tomamu så är det flygplatsen New Chitose Airport, Sapporo som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Tomamu är 82 kilometer.

Skidorter i närheten av Tomamu

Andra skidorter i närheten av Tomamu är t ex Sahoro som ligger 20 kilometer bort, Furano med 37 kilometers avstånd samt Asahidake, som ligger 67 kilometer från Tomamu.

Hotell & boende i Tomamu

Hos oss hittar ni totalt 6 hotell, lägenheter och stugor/hus i Tomamu.
5 boenden
Pris/natt från: Okänt
Ett boende
Pris/natt från: 674 kr

Vi arrangerar skidresor till Tomamu

Active Ski Travel