Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Japan

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Japan. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Japan

Myoko Kogen 70 liftar
Zao Onsen 42 liftar
Niseko 30 liftar
Happo One 23 liftar
Nozawa Onsen 21 liftar

Flest pister i Japan

Myoko Kogen 95 pister
Niseko 68 pister
Rusutsu 37 pister
Akakura Onsen 36 pister
Madarao Kogen 28 pister

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Japan

Myoko Kogen 1124 meter
Nozawa Onsen 1085 meter
Happo One 1071 meter
Niseko 1009 meter
Furano 974 meter

Högsta pisterna i Japan

Shiga Kogen 2000 meter
Myoko Kogen 1855 meter
Hakuba 1831 meter
Happo One 1831 meter
Naeba 1789 meter