Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Japan

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Japan. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Japan

70 liftar
Myoko Kogen
42 liftar
Zao Onsen
30 liftar
Niseko
23 liftar
Happo One
21 liftar
Nozawa Onsen

Flest pister i Japan

95 pister
Myoko Kogen
68 pister
Niseko
37 pister
Rusutsu
36 pister
Akakura Onsen
28 pister
Madarao Kogen

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Japan

1124 meter
Myoko Kogen
1085 meter
Nozawa Onsen
1071 meter
Happo One
1009 meter
Niseko
974 meter
Furano

Högsta pisterna i Japan

2000 meter
Shiga Kogen
1855 meter
Myoko Kogen
1831 meter
Hakuba
1831 meter
Happo One
1789 meter
Naeba