Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Naeba

Naeba, Japan

Skidorten Naeba ligger i Japan och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Skidsäsongen i Naeba sträcker sig i regel från början av december till mitten av april.

I Naeba hittar ni 15 liftar med en liftkapacitet på 25400 personer/timme. Det finns 18 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 6 kilometer blåa pister, 9 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 2 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1789 meter, vilket ger en fallhöjd på 889 meter. Den längsta pisten som finns i Naeba är 4 kilometer.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Naeba. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Skidorter i närheten av Naeba

Skidorter nära Naeba är bland annat Shiga Kogen (28 kilometers avstånd), Nozawa Onsen (32 kilometers avstånd) och Madarao Kogen (45 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Naeba

Hos oss hittar ni totalt 14 hotell, lägenheter och stugor/hus i Naeba.
5 boenden
Pris/natt från: 706 kr
6 boenden
Pris/natt från: 388 kr
2 boenden
Pris/natt från: 706 kr
Ett boende
Pris/natt från: 1051 kr