Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Shiga Kogen

Shiga Kogen, Japan

Funderar ni på att testa skidåkningen i Shiga Kogen? Även om resvägen till Shiga Kogen är lång kan resan mycket väl vara värd besväret. Här nedanför hittar ni användbar information för er resa, bland annat väderinformation, relevant pistfakta och vilka andra skidorter som ligger närmast Shiga Kogen. Skidsäsongen i Shiga Kogen sträcker sig i regel från slutet av november till början av maj.

Backarna och liftarna i Shiga Kogen är öppna idag och snödjupet i pisterna är uppe i hela 200 centimeter. Just idag är 29% av liftarna och 36% av backarna öppna.

I Shiga Kogen hittar ni 48 liftar med en liftkapacitet på 74019 personer/timme. Det finns 83 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 41 kilometer blåa pister, 30 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 12 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2307 meter, vilket ger en fallhöjd på 967 meter.

Om ni inte har fått nog av skidåkning efter en dag i backen så kan ni fortsätta att åka även när solen gått ner då det finns möjlighet till nattskidåkning i Shiga Kogen. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Skidorter i närheten av Shiga Kogen

Skidorter nära Shiga Kogen är bland annat Nozawa Onsen (22 kilometers avstånd), Madarao Kogen (23 kilometers avstånd) och Naeba (28 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Shiga Kogen

Hos oss hittar ni totalt 10 hotell, lägenheter och stugor/hus i Shiga Kogen.
9 boenden
Pris/natt från: Okänt
Ett boende
Pris/natt från: 277 kr