Sökalternativ

Hakuba, Japan

Är du ute efter en skidsemester som toppar listan så är det Japan och närmare bestämt skidorten Hakuba du bör sätta kurs mot. Hakuba bjuder på ett skidområde i absolut världsklass. Stället är känt för sin djupa lössnö och sina glesa skogar och även att du får lov att köra offpist direkt från liften. När du bokar din skidsemester i Hakuba så vet du om att du garanteras mycket och kvalitativ snö, här faller det runt 12 till 15 meter snö varje år. Vill du komma under de allra mest snötäckta tiderna så bör du planera din resa runt januari eller februari.

Hakuba har fantastisk skogsskidåkning

Tack vare den glesa skogen och branta lutningar så anses Hakuba vara ett av de bästa ställena i Japan för just skogsåkning. Området bjuder inte på den absolut största skidutrustningen, men det finns ändå gott om plaster att utforska. Det finns ett fåtal svarta pister och en del lätta turer att ta sig an. Med 8 stycken liftar blir det även lätt att ta sig fram mellan de olika områdena och nivåerna. Men även om pistmöjligheterna är mindre så finns det större möjligheter för offpiståkning, något du kan göra mellan pisterna i den lättillgängliga skogen.

Milt klimat

Skidortens bergstopp reser sig ca 1400 meter ovanför havet och här upplever du ett rätt milt klimat på mellan -3 till -8 grader. Skulle du tröttna på utbudet som detta berg har att erbjuda så kan du enkelt varva med att ta bussen till andra kringliggande skidområden och helt enkelt köpa ett engångspass där. Bara inom tidradien av en timme så kan du välja mellan 7 stycken olika skidsystem i olika storlekar. Med sin fantastiska skogsåkning, offpiståkning, djupa lössnö, underbara utsikter och närhet till andra skidanläggningar att utforska så blir en skidresa till Hakuba väldigt omfattande och varierande. Här får du chans att träna på skidåkning i kvalitativt snöområde tillsammans med dina vänner eller hela familjen, och om ni stannar länge så kan rekommenderar vi starkt att passa på att kika in de andra skidområdena i närheten. Happo One är den största och även den mest kända av de kringliggande områdena.

Hotell & boende i Hakuba

Hos oss hittar ni totalt 480 hotell, lägenheter och stugor/hus i Hakuba.
143 boendealternativ
Pris/natt från: 332 kr
19 boendealternativ
Pris/natt från: 286 kr
84 boendealternativ
Pris/natt från: 360 kr
159 boendealternativ
Pris/natt från: 393 kr
58 boendealternativ
Pris/natt från: 829 kr
17 boendealternativ
Pris/natt från: 602 kr

Vi arrangerar skidresor till Hakuba