Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Happo One, Japan

Funderar ni på att testa skidåkningen i Happo One? Även om resvägen till Happo One är lång kan resan mycket väl vara värd besväret. Här nedanför hittar ni användbar information för er resa, bland annat väderinformation, relevant pistfakta och vilka andra skidorter som ligger närmast Happo One.

Happo One har 23 liftar och totalt 13 pister. Fallhöjden är som mest på 1071 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1831 meter. Längsta pisten har en längd på hela 8 kilometer.

Några välriktade stenkast från Happo One ligger Hakuba, avståndet är endast 2 kilometer.

Liftarna i Happo One är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 180 centimeter.

Hotell & boende i Happo One

Hos oss hittar ni totalt 417 hotell, lägenheter och stugor/hus i Happo One.
185 boendealternativ
Pris/natt från: 459 kr
20 boendealternativ
Pris/natt från: 295 kr
69 boendealternativ
Pris/natt från: 372 kr
82 boendealternativ
Pris/natt från: 406 kr
41 boendealternativ
Pris/natt från: 855 kr
20 boendealternativ
Pris/natt från: 621 kr

Vi arrangerar skidresor till Happo One