Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Akakura Onsen

Akakura Onsen, Japan

Intresserade av en skidresa till Akakura Onsen? Här finns bland annat information som pistfakta, väderförhållanden och karta. Om ni vill resa på skidsemester till Akakura Onsen från Sverige är flyg det enda alternativet då Akakura Onsen ligger utanför Europa.

Akakura Onsen har 14 liftar och totalt 4 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1500 meter, vilket ger en fallhöjd på 760 meter. Den längsta pisten som finns i Akakura Onsen är 4.5 kilometer.

Närmaste skidorter till Akakura Onsen

Inte långt från Akakura Onsen ligger skidorten Myoko Kogen, avståndet är endast 0 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Madarao Kogen (11 kilometer) och LOTTE Arai (11 kilometer).

Hotell & boende i Akakura Onsen

Hos oss hittar ni totalt 79 hotell, lägenheter och stugor/hus i Akakura Onsen.
40 boenden
Pris/natt från: 476 kr
8 boenden
Pris/natt från: 340 kr
20 boenden
Pris/natt från: 396 kr
6 boenden
Pris/natt från: 535 kr
5 boenden
Pris/natt från: 428 kr