Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Myoko Kogen, Japan

Funderar ni på att testa skidåkningen i Myoko Kogen? Även om resvägen till Myoko Kogen är lång kan resan mycket väl vara värd besväret. Här nedanför hittar ni användbar information för er resa, bland annat väderinformation, relevant pistfakta och vilka andra skidorter som ligger närmast Myoko Kogen.

I Myoko Kogen finns totalt 70 liftar med tillgång till 95 pister. Högsta pisten finns på 1855 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1124 meter. Skidsäsongen i Myoko Kogen sträcker sig i regel från december till början maj.

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 0 kilometer från Myoko Kogen ligger Akakura Onsen.

Hotell & boende i Myoko Kogen

Hos oss hittar ni totalt 68 hotell, lägenheter och stugor/hus i Myoko Kogen.
31 boendealternativ
Pris/natt från: 517 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 369 kr
21 boendealternativ
Pris/natt från: 431 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 581 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 1349 kr