Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i LOTTE Arai

LOTTE Arai, Japan

Om ni planerar ni för en skidsemester till LOTTE Arai i Japan så hittar här ni både information om skidsystemet i LOTTE Arai, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit.

I LOTTE Arai finns totalt 5 liftar med tillgång till 14 pister. Högsta pisten finns på 1280 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 951 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 5.2 kilometer.

Närmaste skidorter till LOTTE Arai

Myoko Kogen är närmaste skidort till LOTTE Arai med ett avstånd på 11 kilometer. Andra skidorter nära är Akakura Onsen, 11 kilometers avstånd, och 18 kilometer från LOTTE Arai ligger Madarao Kogen.

Hotell & boende i LOTTE Arai

Hos oss hittar ni totalt 1 hotell, lägenheter och stugor/hus i LOTTE Arai.
Ett boende
Pris/natt från: 429 kr