Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Zao Onsen, Japan

Funderar ni på att testa skidåkningen i Zao Onsen? Även om resvägen till Zao Onsen är lång kan resan mycket väl vara värd besväret. Här nedanför hittar ni användbar information för er resa, bland annat väderinformation, relevant pistfakta och vilka andra skidorter som ligger närmast Zao Onsen.

Zao Onsen har 42 liftar och totalt 25 pister. Fallhöjden är som mest på 880 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1660 meter.

Liftarna i Zao Onsen är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 180 centimeter.

Hotell & boende i Zao Onsen

Hos oss hittar ni totalt 31 hotell, lägenheter och stugor/hus i Zao Onsen.
6 boendealternativ
Pris/natt från: 722 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 722 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 802 kr
13 boendealternativ
Pris/natt från: 457 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 926 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 2435 kr