Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Funderar ni på att testa skidåkningen i Zao Onsen? Även om resvägen till Zao Onsen är lång kan resan mycket väl vara värd besväret. Här nedanför hittar ni användbar information för er resa, bland annat väderinformation, relevant pistfakta och vilka andra skidorter som ligger närmast Zao Onsen. Bästa tiden för att åka skidor i Zao Onsen är början av december till början av maj.

Zao Onsen har pister på totalt 50 kilometer, varav 20 kilometer är blåa enkla pister, 20 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 10 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 35 liftar, med en totalkapacitet på 41100 personer/timme. Högsta pisten finns på 1661 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 881 meter.

Om ni inte har fått nog av skidåkning efter en dag i backen så kan ni fortsätta att åka även när solen gått ner då det finns möjlighet till nattskidåkning i Zao Onsen. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

Hotell & boende i Zao Onsen

Hos oss hittar ni totalt 29 hotell, lägenheter och stugor/hus i Zao Onsen.
5 boenden
Pris/natt från: Okänt
Ett boende
Pris/natt från: 598 kr
4 boenden
Pris/natt från: 664 kr
12 boenden
Pris/natt från: 379 kr
5 boenden
Pris/natt från: 767 kr
2 boenden
Pris/natt från: 2016 kr