Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Rusutsu

Rusutsu, Japan

Funderar ni på att testa skidåkningen i Rusutsu? Även om resvägen till Rusutsu är lång kan resan mycket väl vara värd besväret. Här nedanför hittar ni användbar information för er resa, bland annat väderinformation, relevant pistfakta och vilka andra skidorter som ligger närmast Rusutsu. Bästa tiden för att åka skidor i Rusutsu är slutet av november till slutet av mars.

Rusutsu har pister på totalt 42 kilometer, varav 13 kilometer är blåa enkla pister, 17 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 12 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 18 liftar, med en totalkapacitet på 30528 personer/timme. Högsta pisten finns på 994 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 594 meter. Den längsta pisten som finns i Rusutsu är 3.5 kilometer.

Gillar ni att sova länge på morgonen? Inga problem, i Rusutsu finns nämligen möjlighet till nattskidåkning. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

Flyg till Rusutsu

Vill man flyga till Rusutsu så ligger flygplatsen New Chitose Airport, Sapporo närmast, på ett avstånd av 64 kilometer från skidorten.

Närmaste skidorter till Rusutsu

Niseko är närmaste skidort till Rusutsu med ett avstånd på 22 kilometer. Andra skidorter nära är Kiroro Resort, 37 kilometers avstånd, och 133 kilometer från Rusutsu ligger Furano.

Hotell & boende i Rusutsu

Hos oss hittar ni totalt 35 hotell, lägenheter och stugor/hus i Rusutsu.
21 boenden
Pris/natt från: 6025 kr
6 boenden
Pris/natt från: 269 kr
5 boenden
Pris/natt från: 567 kr
Ett boende
Pris/natt från: 2126 kr
Ett boende
Pris/natt från: 1976 kr
Ett boende
Pris/natt från: 2573 kr

Vi arrangerar skidresor till Rusutsu

Active Ski Travel