Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Rusutsu, Japan

Funderar ni på att testa skidåkningen i Rusutsu? Även om resvägen till Rusutsu är lång kan resan mycket väl vara värd besväret. Här nedanför hittar ni användbar information för er resa, bland annat väderinformation, relevant pistfakta och vilka andra skidorter som ligger närmast Rusutsu.

Här finns det 37 backar och antalet liftar är 19. Fallhöjden är som mest på 600 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 994 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Rusutsu är december till april.

Andra skidorter i närheten av Rusutsu är t ex Niseko, Kiroro Resort och Furano.

Backarna och liftarna i Rusutsu är öppna just nu snödjupet i pisterna är uppe i hela 210 centimeter som mest.

Hotell & boende i Rusutsu

Hos oss hittar ni totalt 32 hotell, lägenheter och stugor/hus i Rusutsu.
18 boendealternativ
Pris/natt från: 6638 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 297 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 625 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 2343 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 2177 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 2835 kr

Vi arrangerar skidresor till Rusutsu