Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Flygplats New Chitose Airport i Sapporo

New Chitose Airport i Sapporo är flygplatsen som är lämpligast att flyga till när ni planerar en skidsemester till närliggande skidorter som till exempel Rusutsu, Kiroro Resort och Furano.

Flyg från Sverige

För tillfället finns inga direktflyg till New Chitose Airport från Sverige. Ni kan ändå alltid flyga till New Chitose Airport via andra städer, observera att flygtiden därmed blir längre men priserna kan fortfarande vara billiga.

Sök och boka flyg till New Chitose Airport.

7 skidorter närmast New Chitose Airport, Sapporo

Skidort Kördistans och körtid Avstånd
Rusutsu Visa köranvisningar 64 km
Kiroro Resort Visa köranvisningar 65 km
Furano Visa köranvisningar 81 km
Tomamu Visa köranvisningar 82 km
Niseko 130 km, 2 timmar 2 min 82 km
Sahoro Visa köranvisningar 101 km
Asahidake Visa köranvisningar 132 km
Observera att avstånden till skidorterna fågelvägen och kör-/transfersträckan därmed blir längre.
Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om.

Karta New Chitose Airport, Sapporo