Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Kiroro Resort, Japan

Funderar ni på att testa skidåkningen i Kiroro Resort? Även om resvägen till Kiroro Resort är lång kan resan mycket väl vara värd besväret. Här nedanför hittar ni användbar information för er resa, bland annat väderinformation, relevant pistfakta och vilka andra skidorter som ligger närmast Kiroro Resort. Bästa tiden för att åka skidor i Kiroro Resort är mitten november till början maj.

I Kiroro Resort finns totalt 9 liftar med tillgång till 21 pister. Högsta pisten finns på 1180 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 610 meter. Den längsta pisten som finns i Kiroro Resort är 4 kilometer.

Flyg till Kiroro Resort

För er som vill flyga ner till Kiroro Resort så är det flygplatsen New Chitose Airport, Sapporo som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Kiroro Resort är 65 kilometer.

Närmaste skidorter till Kiroro Resort

Niseko är närmaste skidort till Kiroro Resort med ett avstånd på 35 kilometer. Andra skidorter nära är Rusutsu, 37 kilometers avstånd, och 113 kilometer från Kiroro Resort ligger Furano.

Hotell & boende i Kiroro Resort

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Kiroro Resort just nu

Vi arrangerar skidresor till Kiroro Resort

Active Ski Travel