Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Kiroro Resort, Japan

Funderar ni på att testa skidåkningen i Kiroro Resort? Även om resvägen till Kiroro Resort är lång kan resan mycket väl vara värd besväret. Här nedanför hittar ni användbar information för er resa, bland annat väderinformation, relevant pistfakta och vilka andra skidorter som ligger närmast Kiroro Resort.

Kiroro Resort har 9 liftar och totalt 21 pister. Fallhöjden är som mest på 610 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1180 meter. Längsta pisten i Kiroro Resort är 4 kilometer. Säsongen för skidåkning i Kiroro Resort är vanligtvis från mitten november till början maj.

Andra skidorter i närheten av Kiroro Resort är t ex Niseko, Rusutsu och Furano.

Hotell & boende i Kiroro Resort

Hos oss hittar ni totalt 6 hotell, lägenheter och stugor/hus i Kiroro Resort.
1 boendealternativ
Pris/natt från: 132 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 640 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 662 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 474 kr

Vi arrangerar skidresor till Kiroro Resort