Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Sahoro, Japan

Skidorten Sahoro ligger i Japan och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här.

Sahoro har 9 liftar och totalt 16 pister. Högsta pisten finns på 1030 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 420 meter.

Flygplatser nära Sahoro

Vill man flyga till Sahoro så ligger flygplatsen New Chitose Airport, Sapporo närmast, på ett avstånd av 101 kilometer från skidorten.

Skidorter i närheten av Sahoro

Tomamu är närmaste skidort till Sahoro med ett avstånd på 20 kilometer. Andra skidorter nära är Furano, 43 kilometers avstånd, och 54 kilometer från Sahoro ligger Asahidake.

Hotell & boende i Sahoro

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Sahoro just nu

Vi arrangerar skidresor till Sahoro

Active Ski Travel