Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Myrkdalen Fjellandsby

Myrkdalen Fjellandsby, Norge

Skidorten Myrkdalen Fjellandsby ligger i Norge och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Skidsäsongen i Myrkdalen Fjellandsby sträcker sig i regel från mitten av november till början av maj.

Det är idag massor av snö i backarna, hela 160 centimeter, och självklart är är liftar och backar öppna i Myrkdalen Fjellandsby. Just idag är 77% av liftarna och 95% av backarna öppna.

Myrkdalen Fjellandsby har 9 liftar och totalt 32 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1060 meter, vilket ger en fallhöjd på 610 meter. Den längsta pisten som finns i Myrkdalen Fjellandsby är 3 kilometer.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Myrkdalen Fjellandsby. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 100 kilometer spår för längskidåkning.

Flygplatser nära Myrkdalen Fjellandsby

Snabbaste sättet att ta sig till Myrkdalen Fjellandsby är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Sogndal Airport ligger endast 48 kilometer från Myrkdalen Fjellandsby, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort.

Skidorter i närheten av Myrkdalen Fjellandsby

Skidorter nära Myrkdalen Fjellandsby är bland annat Voss (25 kilometers avstånd), Sogndal Skisenter Hodlekve (54 kilometers avstånd) och Hallingskarvet (87 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Myrkdalen Fjellandsby

Hos oss hittar ni totalt 3 hotell, lägenheter och stugor/hus i Myrkdalen Fjellandsby.
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1262 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1913 kr

Vi arrangerar skidresor till Myrkdalen Fjellandsby

Active Ski Travel