Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Hallingskarvet
Boka i Hallingskarvet

Hallingskarvet, Norge

Om ni planerar ni för en skidsemester till Hallingskarvet i Norge så hittar här ni både information om skidsystemet i Hallingskarvet, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Bästa tiden för att åka skidor i Hallingskarvet är december till april.

Hallingskarvet har 3 liftar och totalt 14 kilometer pister. Högsta pisten finns på 1244 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 509 meter.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 100 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Flyg till Hallingskarvet

För er som vill flyga ner till Hallingskarvet så är det flygplatsen Sogndal Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Hallingskarvet är 75 kilometer.

Närmaste skidorter till Hallingskarvet

Geilo är närmaste skidort till Hallingskarvet med ett avstånd på 16 kilometer. Andra skidorter nära är Hemsedal, 37 kilometers avstånd, och 48 kilometer från Hallingskarvet ligger Uvdal.

Hotell & boende i Hallingskarvet

Hos oss hittar ni totalt 1 hotell, lägenheter och stugor/hus i Hallingskarvet.
Ett boende
Pris/natt från: Okänt