Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Norge

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Norge. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Norge

30 liftar
Trysil
20 liftar
Hemsedal
20 liftar
Geilo
18 liftar
Oppdal
15 liftar
Sirdal

Flest pister i Norge

68 pister
Trysil
50 pister
Hemsedal
45 pister
Sirdal
39 pister
Oppdal

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Norge

1010 meter
Norefjell
900 meter
Voss
880 meter
Narvik
854 meter
Kvitfjell
830 meter
Hemsedal

Högsta pisterna i Norge

1800 meter
Gaustablikk
1600 meter
Stryn
1450 meter
Hemsedal
1300 meter
Oppdal
1300 meter
Röldal