Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Norge

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Norge. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Norge

Trysil 30 liftar
Hemsedal 20 liftar
Geilo 20 liftar
Oppdal 18 liftar
Sirdal 15 liftar

Flest pister i Norge

Trysil 68 pister
Hemsedal 50 pister
Sirdal 45 pister
Hafjell (Lillehammer) 44 pister
Oppdal 39 pister

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Norge

Norefjell 1010 meter
Voss 900 meter
Narvik 880 meter
Kvitfjell 854 meter
Hemsedal 830 meter

Högsta pisterna i Norge

Gaustablikk 1800 meter
Stryn 1600 meter
Hemsedal 1450 meter
Oppdal 1300 meter
Röldal 1300 meter