Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Skidorten Norefjell ligger i Norge och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Säsongen för skidåkning i Norefjell är vanligtvis från slutet av november till april.

Norefjell har 14 liftar och totalt 24 kilometer pister. Högsta pisten finns på 1188 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1010 meter.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Norefjell 120 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flygplatser nära Norefjell

Vill man flyga till Norefjell så ligger flygplatsen Sogndal Airport närmast, på ett avstånd av 166 kilometer från skidorten.

Skidorter i närheten av Norefjell

Andra skidorter i närheten av Norefjell är t ex Uvdal som ligger 55 kilometer bort, Gaustablikk med 58 kilometers avstånd samt Kongsberg Skisenter, som ligger 63 kilometer från Norefjell.

Restauranger

Det finns 1 restauranger i Norefjell och 2 olika typer av kök, varav de mest populära är Europeiskt och Norskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 1 hotell, lägenheter och stugor/hus i Norefjell.
Ett boende
Pris/natt från:
983 kr