Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Norefjell

Norefjell, Norge

Skidorten Norefjell ligger i Norge och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Säsongen för skidåkning i Norefjell är vanligtvis från slutet av november till april.

Det är idag massor av snö i backarna, hela 90 centimeter, och självklart är är liftar och backar öppna i Norefjell. 70% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 92% av liftarna går.

Norefjell har 14 liftar och totalt 24 kilometer pister. Högsta pisten finns på 1188 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1010 meter.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Norefjell 120 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flygplatser nära Norefjell

Vill man flyga till Norefjell så ligger flygplatsen Sogndal Airport närmast, på ett avstånd av 166 kilometer från skidorten.

Skidorter i närheten av Norefjell

Andra skidorter i närheten av Norefjell är t ex Uvdal som ligger 55 kilometer bort, Gaustablikk med 58 kilometers avstånd samt Kongsberg Skisenter, som ligger 63 kilometer från Norefjell.

Hotell & boende i Norefjell

Hos oss hittar ni totalt 21 hotell, lägenheter och stugor/hus i Norefjell.
19 boendealternativ
Pris/natt från: 979 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1674 kr