Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Norefjell, Norge

Planerar ni för en skidsemester i Norefjell? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Norefjell har 11 liftar och totalt 22 pister. Högsta pisten finns på 1188 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1010 meter. Säsongen för skidåkning i Norefjell är vanligtvis från slutet av november till april.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Norefjell 120 kilometer preparerade spår.

Skidorter nära Norefjell är bland annat Uvdal, Gaustablikk och Kongsberg Skisenter.

Hotell & boende i Norefjell

Hos oss hittar ni totalt 3 hotell, lägenheter och stugor/hus i Norefjell.
2 boendealternativ
Pris/natt från: 980 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 3282 kr