Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Kongsberg Skisenter, Norge

Här finns informationen ni behöver för er skidsemester eller skidweekend till Kongsberg Skisenter, t ex väderinfo, hur många backar och liftar som finns, hur hög är den högsta fallhöjden? Kongsberg Skisenter ligger inom Nordens gränser och därmed finns alltid alternativet att bila hit.

Här finns det 10 backar och antalet liftar är 7. Fallhöjden är som mest på 330 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 565 meter.

Andra skidorter i närheten av Kongsberg Skisenter är t ex Gaustablikk, Norefjell och Skimore OSLO.

Hotell & boende i Kongsberg Skisenter

Hos oss hittar ni totalt 9 hotell, lägenheter och stugor/hus i Kongsberg Skisenter.
6 boendealternativ
Pris/natt från: 494 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 1079 kr