Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Skimore OSLO

Skimore OSLO, Norge

Här finns informationen ni behöver för er skidsemester eller skidweekend till Skimore OSLO, t ex väderinfo, hur många backar och liftar som finns, hur hög är den högsta fallhöjden? Skimore OSLO ligger inom Nordens gränser och därmed finns alltid alternativet att bila hit. Säsongen för skidåkning i Skimore OSLO är vanligtvis från slutet av november till början av april.

Skidåkningen i Skimore OSLO är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 60 centimeter.

Skimore OSLO har 4 liftar och totalt 9 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 531 meter, vilket ger en fallhöjd på 381 meter.

Gillar ni att sova länge på morgonen? Inga problem, i Skimore OSLO finns nämligen möjlighet till nattskidåkning. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Skimore OSLO.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Skimore OSLO 500 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Närmaste skidorter till Skimore OSLO

Andra skidorter i närheten av Skimore OSLO är t ex Kongsberg Skisenter som ligger 69 kilometer bort, Norefjell med 69 kilometers avstånd samt Valfjället, som ligger 90 kilometer från Skimore OSLO.

Hotell & boende i Skimore OSLO

Hos oss hittar ni totalt 183 hotell, lägenheter och stugor/hus i Skimore OSLO.
119 boendealternativ
Pris/natt från: 568 kr
24 boendealternativ
Pris/natt från: 547 kr
34 boendealternativ
Pris/natt från: 610 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 1401 kr