Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Valfjället

Valfjället, Sverige

Svenska skidorten Valfjället ligger i Värmland och ni hittar här det mesta ni kan tänkas vara intresserade av ni funderar på att åka till Valfjället på er nästa skidresa.

När det gäller skidsystemet i Valfjället så finns här 5 liftar samt 6 kilometer backar. Av de totalt 12 backarna är 5 gröna backar, 8 blåa backar, 6 röda backar samt 2 svarta backar. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 320 meter, vilket ger en fallhöjd på 220 meter. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Valfjället.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Valfjället 7 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flygplatser nära Valfjället

För er som vill flyga ner till Valfjället så är det flygplatsen Scandinavian Mountains Airport, Rörbäcksnäs som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Valfjället är 151 kilometer.

Skidorter i närheten av Valfjället

Andra skidorter i närheten av Valfjället är t ex Ski Sunne som ligger 44 kilometer bort, Hovfjället med 65 kilometers avstånd samt Åmål Skicenter, som ligger 88 kilometer från Valfjället.

Hotell & boende i Valfjället

Hos oss hittar ni totalt 1 hotell, lägenheter och stugor/hus i Valfjället.
Ett boende
Pris/natt från: 815 kr