Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Värmland, Sverige

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Värmland, Sverige. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Skidorter i Värmland

Största skidorterna

Flest liftar i Värmland

Branäs 11 liftar
Ski Sunne 7 liftar
Hovfjället 6 liftar
Valfjället 5 liftar

Flest pister i Värmland

Branäs 21 pister
Valfjället 15 pister
Hovfjället 15 pister
Ski Sunne 9 pister

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Värmland

Branäs 415 meter
Ski Sunne 265 meter
Valfjället 220 meter
Hovfjället 156 meter

Högsta pisterna i Värmland

Branäs 567 meter
Ski Sunne 390 meter
Valfjället 320 meter