Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Ski Sunne

Ski Sunne, Sverige

Om ni planerar ni för en skidsemester till Ski Sunne i Sverige så hittar här ni både information om skidsystemet i Ski Sunne, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit.

Ski Sunne har totalt 9 pister med en total sträcka på 5 kilometer skidåkning, med en fördelning på 2 gröna backar, 3 blåa backar, 2 röda backar samt 2 svarta backar backar, och här finns 7 liftar. Högsta pisten finns på 390 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 265 meter. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 12 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Flyg till Ski Sunne

För er som vill flyga ner till Ski Sunne så är det flygplatsen Scandinavian Mountains Airport, Rörbäcksnäs som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Ski Sunne är 151 kilometer. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Siljan Airport, Mora, som ligger 152 kilometer bort, och Dala Airport, Borlänge som har ett avstånd på 154 kilometer till Ski Sunne.

Närmaste skidorter till Ski Sunne

Valfjället är närmaste skidort till Ski Sunne med ett avstånd på 44 kilometer. Andra skidorter nära är Hovfjället, 55 kilometers avstånd, och 86 kilometer från Ski Sunne ligger Säfsen.

Hotell & boende i Ski Sunne

Hos oss hittar ni totalt 7 hotell, lägenheter och stugor/hus i Ski Sunne.
6 boendealternativ
Pris/natt från: 650 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt