Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Ski Sunne, Sverige

Söker ni information om skidortern Ski Sunne? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Här finns det 9 backar och antalet liftar är 7. Fallhöjden är som mest på 265 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 390 meter.

Om man tröttnar på backarna i Ski Sunne eller vill variera sig med andra aktiviteter kan man alltid testa längdskidåkningen på de 12 kilometer preparerade spåren eller kanske testa någon av de 2 restaurangerna som finns att tillgå.

Vill man flyga till närheten av Ski Sunne ligger flygplatserna Siljan Airport och Dala Airport närmast på 152 respektive 154 kilometers avstånd. Andra skidorter i närheten av Ski Sunne är t ex Valfjället, Hovfjället och Säfsen.

Hotell & boende i Ski Sunne

Hos oss hittar ni totalt 22 hotell, lägenheter och stugor/hus i Ski Sunne.
19 boendealternativ
Pris/natt från: 325 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 722 kr