Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Hovfjället

Hovfjället, Sverige

Om ni planerar ni för en skidsemester till Hovfjället i Sverige så hittar här ni både information om skidsystemet i Hovfjället, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit.

Hovfjället har totalt 13 pister med en total sträcka på 5 kilometer skidåkning, med en fördelning på 7 gröna backar, 4 röda backar samt 3 svarta backar backar, och här finns 5 liftar.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Hovfjället 20 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flyg till Hovfjället

Vill man flyga till Hovfjället så ligger flygplatsen Scandinavian Mountains Airport, Rörbäcksnäs närmast, på ett avstånd av 96 kilometer från skidorten. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Siljan Airport, Mora (112 kilometers avstånd), samt Dala Airport, Borlänge (141 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Hovfjället

Andra skidorter i närheten av Hovfjället är t ex Branäs som ligger 41 kilometer bort, Ski Sunne med 55 kilometers avstånd samt Valfjället, som ligger 65 kilometer från Hovfjället.

Hotell & boende i Hovfjället

Hos oss hittar ni totalt 3 hotell, lägenheter och stugor/hus i Hovfjället.
3 boenden
Pris/natt från: 880 kr