Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Hovfjället, Sverige

Söker ni information om skidortern Hovfjället? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Hovfjället har 6 liftar och totalt 15 pister.

Utöver skidåkningen utför finns det i Hovfjället 60 kilometer längskidåkningsspår och 3 restauranger att testa på.

Närmaste flygplats är Siljan Airport som ligger 112 kilometer från Hovfjället. Skidorter nära Hovfjället är bland annat Branäs, Ski Sunne och Valfjället.

Hotell & boende i Hovfjället

Hos oss hittar ni totalt 5 hotell, lägenheter och stugor/hus i Hovfjället.
5 boendealternativ
Pris/natt från: 600 kr