Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Branäs, Sverige

Är ni sugna att testa skidåkningen i Branäs? Här finns väderinformation och pistfakta, skidorter nära Branäs och karta och dessutom finns köranvisningar från alla de största städerna i Sverige till Branäs.

I Branäs finns totalt 11 liftar med tillgång till 21 pister. Högsta pisten finns på 567 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 415 meter.

Vill man flyga till närheten av Branäs ligger flygplatserna Siljan Airport och Dala Airport närmast på 90 respektive 141 kilometers avstånd. Skidorter nära Branäs är bland annat Hovfjället, Kläppen och Högfjället.

Hotell & boende i Branäs

Hos oss hittar ni totalt 29 hotell, lägenheter och stugor/hus i Branäs.
6 boendealternativ
Pris/natt från: 837 kr
18 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
5 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt