Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
I Värmland finner ni skidorten Branäs, och här hittar ni en massa nyttig information om ni planerar att åka till Branäs på skidsemester.

När det gäller skidsystemet i Branäs så finns här 28 liftar samt 23 kilometer backar. Av de totalt 32 backarna är 13 gröna backar, 14 blåa backar, 4 röda backar samt 1 svart backe. Högsta pisten finns på 567 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 415 meter. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Branäs.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Branäs 29 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flygplatser nära Branäs

Vill man flyga till Branäs så ligger flygplatsen Scandinavian Mountains Airport, Rörbäcksnäs närmast, på ett avstånd av 55 kilometer från skidorten. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Siljan Airport, Mora, som ligger 90 kilometer bort, och Dala Airport, Borlänge som har ett avstånd på 141 kilometer till Branäs.

Skidorter i närheten av Branäs

Andra skidorter i närheten av Branäs är t ex Hovfjället som ligger 41 kilometer bort, Kläppen med 46 kilometers avstånd samt Högfjället, som ligger 56 kilometer från Branäs.

Hyr skidutrustning

Det finns 3 olika butiker med skiduthyring i Branäs, se priser från varje butik samt var de ligger.

Se butiker och prislistor

Restauranger

Det finns 2 restauranger i Branäs och 4 olika typer av kök, varav de mest populära är Svenskt, Pizza och Europeiskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 13 hotell, lägenheter och stugor/hus i Branäs.
5 boenden
Pris/natt från:
1250 kr
4 boenden
Pris/natt från:
Okänt
4 boenden
Pris/natt från:
Okänt