Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Högfjället

Högfjället, Dalarna, Sverige

Om ni planerar ni för en skidsemester till Högfjället i Sverige så hittar här ni både information om skidsystemet i Högfjället, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit.

I Högfjället finns totalt 13 liftar med tillgång till 9 pister.

Flygplatser nära Högfjället

Snabbaste sättet att ta sig till Högfjället är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Scandinavian Mountains Airport, Rörbäcksnäs ligger endast 15 kilometer från Högfjället, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Siljan Airport, Mora (78 kilometers avstånd), samt Dala Airport, Borlänge (153 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Högfjället

Inte långt från Högfjället ligger skidorten Lindvallen, avståndet är endast 4 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Tandådalen (7 kilometer) och Sälen (8 kilometer).

Hotell & boende i Högfjället

Hos oss hittar ni totalt 45 hotell, lägenheter och stugor/hus i Högfjället.
38 boendealternativ
Pris/natt från: 934 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 1150 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns