Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Dalarna, Sverige

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Dalarna, Sverige. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Dalarna

88 liftar
Sälen
42 liftar
Lindvallen
30 liftar
Idre
22 liftar
Hundfjället
21 liftar
Tandådalen

Flest pister i Dalarna

102 pister
Sälen
45 pister
Stöten
41 pister
Idre
41 pister
Lindvallen
32 pister
Kläppen

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Dalarna

370 meter
Stöten
323 meter
Idre Himmelfjäll
317 meter
Fjätervålen
315 meter
Kläppen
304 meter
Idre

Högsta pisterna i Dalarna

1000 meter
Fjätervålen
924 meter
Högfjället
892 meter
Idre
860 meter
Sälen
665 meter
Kläppen