Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Dalarna, Sverige

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Dalarna, Sverige. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Dalarna

Sälen 88 liftar
Lindvallen 42 liftar
Idre 30 liftar
Hundfjället 22 liftar
Tandådalen 21 liftar

Flest pister i Dalarna

Sälen 102 pister
Stöten 45 pister
Idre 41 pister
Lindvallen 41 pister
Kläppen 32 pister

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Dalarna

Stöten 370 meter
Idre Himmelfjäll 323 meter
Fjätervålen 317 meter
Kläppen 315 meter
Idre 304 meter

Högsta pisterna i Dalarna

Fjätervålen 1000 meter
Högfjället 924 meter
Idre 892 meter
Sälen 860 meter
Kläppen 665 meter