Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Rättviksbacken, Sverige

Här finns informationen ni behöver för er skidsemester eller skidweekend till Rättviksbacken, t ex väderinfo, hur många backar och liftar som finns, hur hög är den högsta fallhöjden? Rättviksbacken ligger inom Nordens gränser och därmed finns alltid alternativet att bila hit.

I Rättviksbacken finns totalt 2 liftar med tillgång till 9 pister. Högsta pisten finns på 372 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 140 meter. Skidsäsongen i Rättviksbacken sträcker sig i regel från mitten av december till början av april.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 17 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Flyger man till Siljan Airport kommer man riktigt nära Rättviksbacken, endast 35 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Rättviksbacken. Andra skidorter i närheten av Rättviksbacken är t ex Bjursås Skicenter, Gesundaberget och Orsa Grönklitt.

Hotell & boende i Rättviksbacken

Hos oss hittar ni totalt 37 hotell, lägenheter och stugor/hus i Rättviksbacken.
28 boendealternativ
Pris/natt från: 334 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 795 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 790 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 716 kr