Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Rättviksbacken

Rättviksbacken, Sverige

Svenska skidorten Rättviksbacken ligger i Dalarna och ni hittar här det mesta ni kan tänkas vara intresserade av ni funderar på att åka till Rättviksbacken på er nästa skidresa. Bästa tiden för att åka skidor i Rättviksbacken är mitten av december till början av april.

I Rättviksbacken finns totalt 2 liftar med tillgång till 9 pister. Högsta pisten finns på 372 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 140 meter. Den längsta pisten som finns i Rättviksbacken är 1.2 kilometer.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 17 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Flygplatser nära Rättviksbacken

Flyger man till Siljan Airport, Mora kommer man riktigt nära Rättviksbacken då avståndet mellan flygplatsen och skidorten endast är 35 kilometer. Transfertiden blir därmed kort och kostnaden normalt sett lägre än då avståndet är långt. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Dala Airport, Borlänge, som ligger 54 kilometer bort, och Scandinavian Mountains Airport, Rörbäcksnäs som har ett avstånd på 128 kilometer till Rättviksbacken.

Skidorter i närheten av Rättviksbacken

Bjursås Skicenter är närmaste skidort till Rättviksbacken med ett avstånd på 21 kilometer. Andra skidorter nära är Gesundaberget, 33 kilometers avstånd, och 49 kilometer från Rättviksbacken ligger Orsa Grönklitt.

Hotell & boende i Rättviksbacken

Hos oss hittar ni totalt 25 hotell, lägenheter och stugor/hus i Rättviksbacken.
21 boendealternativ
Pris/natt från: 334 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 795 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 795 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 850 kr