Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Gesundaberget

Gesundaberget, Sverige

I Dalarna finner ni skidorten Gesundaberget, och här hittar ni en massa nyttig information om ni planerar att åka till Gesundaberget på skidsemester.

I Gesundaberget finns totalt 5 liftar med tillgång till 8 kilometer pister. Den längsta pisten som finns i Gesundaberget är 1.8 kilometer.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 11.5 kilometer spår för längskidåkning.

Flygplatser nära Gesundaberget

Snabbaste sättet att ta sig till Gesundaberget är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Siljan Airport, Mora ligger endast 9 kilometer från Gesundaberget, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Dala Airport, Borlänge (73 kilometers avstånd), samt Scandinavian Mountains Airport, Rörbäcksnäs (96 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Gesundaberget

Skidorter nära Gesundaberget är bland annat Rättviksbacken (33 kilometers avstånd), Orsa Grönklitt (37 kilometers avstånd) och Bjursås Skicenter (52 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Gesundaberget

Hos oss hittar ni totalt 2 hotell, lägenheter och stugor/hus i Gesundaberget.
2 boenden
Pris/natt från: 1633 kr