Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Bjursås Skicenter

Bjursås Skicenter, Dalarna, Sverige

Bjursås ligger i södra Dalarna, mellan Falun och Rättvik. Restiden från Stockholm är cirka tre timmar. Hit kan du åka både för en dag, en weekend eller ett flerdagarslov, då det finns mängder av roliga backar i alla svårighetsgrader. Liftsystemet är väl dimensionerat för antalet besökare och köerna brukar vara överkomliga även under högsäsong.

Härlig snowpark

Bjursås var en av de första skidorterna i Sverige som storsatsade på brädåkare. De har en fin snowpark, "Soulpark", som numer är en officiell Dreampark. För dig som gillar att hoppa och trixa finns mängder av skoj!

Skidhelg i Bjursås

En helg i Bjursås behöver inte bli dyr. Boka ett förmånligt paket på något av vandrarhemmen eller hotellen, där både boende och liftkort ingår. Helgen kan bli riktigt lyxig med åkning både lördag och söndag samt övernattning med frukost på fint hotell med pool. Kostar från cirka 700 kronor per person. Bjursås erbjuder även boende i stugbyn som ligger i anslutning till anläggningen samt på husvagnscampingen.

Resa till Bjursås

Från flera orter i Mellansverige går det bussar på helger och skollov. För ett par hundralappar ingår både resa och liftkort. Mycket praktiskt: du anländer till backen precis innan liftarna öppnar och åker hemåt när liftarna stängt. Liftkort får du på bussen och du slipper köa i liftkortskassan. Dessutom kan du luta dig tillbaka på bussen och se en schysst film, istället för att köra på vinterhala vägar.

Besök Bjursås och få snö upp över öronen! Du kommer garanterat vilja återvända.

Hotell & boende i Bjursås Skicenter

Hos oss hittar ni totalt 2 hotell, lägenheter och stugor/hus i Bjursås Skicenter.
2 boenden
Pris/natt från: 625 kr