Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Romme Alpin

Romme Alpin, Dalarna, Sverige

Romme ligger en mil utanför Borlänge i Dalarna, centralt och bra från flera orter i Sverige. Från Stockholm tar det ungefär tre timmar med bil eller buss.

Perfekt för en skidweekend

Romme är det bästa stället för åkning utanför fjällvärlden. Här finns hela 23 nedfarter. Vintern 2007/08 öppnas fyra nya backar och en ny stollift! Två av liftarna är sexstolsliftar som går i rapidfart, så liftköerna brukar vara korta trots att Romme Alpin är ett mycket välbesökt skidområden. Den längsta nedfarten är hela 2,3 kilometer och det finns pister som passar alla, från grön till svart.

God snösäkerhet

I Romme finns alltid snö på vintern, även om det varit dåligt med snöfall. Snökanonerna lägger ett fint och tjockt täcke så snart det blivit tillräckligt kallt och det ligger kvar länge även om det börjar töa. Men på vintern snöar det mycket i Romme och backarna brukar vara mjuka och fina större delen av dagen.

Stanna en helg eller över sportlovet?

Det finns många bra övernattningsalternativ kring Romme Alpin om ni vill stanna hela helgen. Att köra upp på lördag morgon, åka hela dagen och sedan checka in på ett bra boende, för att sedan åka hela söndagen - det blir en kvalitetshelg för hela familjen!

Hyra utrustning?

Det är enkelt och praktiskt att hyra utrustning om du saknar något eller vill prova på något nytt. Boka i förväg så står det klart när du kommer. Kanske prova snowboard eller twin tips i år?

Resa till Romme

Det är lätt att nå Romme. Ca 3 timmar med bil från Stockholm och Mälardalsområdet. Det går även bussar på helgerna från alla större orter.

Hotell & boende i Romme Alpin

Hos oss hittar ni totalt 14 hotell, lägenheter och stugor/hus i Romme Alpin.
14 boendealternativ
Pris/natt från: 560 kr