Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Grövelsjön

Grövelsjön, Sverige

Om ni planerar ni för en skidsemester till Grövelsjön i Sverige så hittar här ni både information om skidsystemet i Grövelsjön, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Säsongen för skidåkning i Grövelsjön är vanligtvis från december till april.

Grövelsjön har 4 liftar och totalt 6.8 kilometer pister. Den längsta pisten som finns i Grövelsjön är 1.5 kilometer.

Flyg till Grövelsjön

Vill man flyga till Grövelsjön så ligger flygplatsen Scandinavian Mountains Airport, Rörbäcksnäs närmast, på ett avstånd av 108 kilometer från skidorten. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Åre Östersund Airport (166 kilometers avstånd), samt Siljan Airport, Mora (172 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Grövelsjön

Andra skidorter i närheten av Grövelsjön är t ex Idre Himmelfjäll som ligger 33 kilometer bort, Idre med 36 kilometers avstånd samt Fjätervålen, som ligger 40 kilometer från Grövelsjön.

Hotell & boende i Grövelsjön

Hos oss hittar ni totalt 8 hotell, lägenheter och stugor/hus i Grövelsjön.
7 boendealternativ
Pris/natt från: 675 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1998 kr