Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Fjätervålen

Fjätervålen, Sverige

I Dalarna finner ni skidorten Fjätervålen, och här hittar ni en massa nyttig information om ni planerar att åka till Fjätervålen på skidsemester.

Backarna och liftarna i Fjätervålen är öppna idag och snödjupet i pisterna är uppe i hela 65 centimeter. Det är bästa förutsättningar för skidåkning i Fjätervålen idag då alla backar och liftar är öppna.

När det gäller skidsystemet i Fjätervålen så finns här 4 liftar samt 15 kilometer backar. Av de totalt 18 backarna är 4 gröna backar, 5 blåa backar, 4 röda backar samt 5 svarta backar. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1000 meter, vilket ger en fallhöjd på 317 meter. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 48 kilometer spår för längskidåkning.

Flygplatser nära Fjätervålen

Vill man flyga till Fjätervålen så ligger flygplatsen Scandinavian Mountains Airport, Rörbäcksnäs närmast, på ett avstånd av 88 kilometer från skidorten. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Siljan Airport, Mora (135 kilometers avstånd), samt Åre Östersund Airport (160 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Fjätervålen

Skidorter nära Fjätervålen är bland annat Idre (10 kilometers avstånd), Idre Himmelfjäll (12 kilometers avstånd) och Lofsdalen (24 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Fjätervålen

Hos oss hittar ni totalt 2 hotell, lägenheter och stugor/hus i Fjätervålen.
1 boendealternativ
Pris/natt från: 900 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt