Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Lofsdalen

Lofsdalen, Sverige

Svenska skidorten Lofsdalen ligger i Härjedalen och ni hittar här det mesta ni kan tänkas vara intresserade av ni funderar på att åka till Lofsdalen på er nästa skidresa.

När det gäller skidsystemet i Lofsdalen så finns här 9 liftar samt 29 kilometer backar. Av de totalt 25 backarna är 5 gröna backar, 8 blåa backar, 8 röda backar samt 4 svarta backar. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1125 meter, vilket ger en fallhöjd på 492 meter. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Lofsdalen.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Lofsdalen 122 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flygplatser nära Lofsdalen

Vill man flyga till Lofsdalen så ligger flygplatsen Scandinavian Mountains Airport, Rörbäcksnäs närmast, på ett avstånd av 109 kilometer från skidorten. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Åre Östersund Airport (136 kilometers avstånd), samt Siljan Airport, Mora (144 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Lofsdalen

Andra skidorter i närheten av Lofsdalen är t ex Fjätervålen som ligger 24 kilometer bort, Idre med 34 kilometers avstånd samt Idre Himmelfjäll, som ligger 35 kilometer från Lofsdalen.

Hotell & boende i Lofsdalen

Hos oss hittar ni totalt 13 hotell, lägenheter och stugor/hus i Lofsdalen.
10 boenden
Pris/natt från: Okänt
3 boenden
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns