Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Härjedalen, Sverige

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Härjedalen, Sverige. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Härjedalen

Vemdalen 35 liftar
Funäsdalen 34 liftar
Lofsdalen 9 liftar
Ramundberget 8 liftar
Tänndalen 8 liftar

Flest pister i Härjedalen

Funäsdalen 121 pister
Vemdalen 58 pister
Tänndalen 42 pister
Ramundberget 40 pister
Lofsdalen 25 pister

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Härjedalen

Funäsdalen 600 meter
Lofsdalen 492 meter
Vemdalen 470 meter
Ramundberget 300 meter
Tänndalen 300 meter

Högsta pisterna i Härjedalen

Funäsdalen 1200 meter
Lofsdalen 1125 meter
Ramundberget 1000 meter
Ljungdalsberget 1000 meter
Vemdalen 946 meter