Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Härjedalen, Sverige

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Härjedalen, Sverige. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Härjedalen

35 liftar
Vemdalen
34 liftar
Funäsdalen
9 liftar
Lofsdalen
8 liftar
Tänndalen
8 liftar
Ramundberget

Flest pister i Härjedalen

121 pister
Funäsdalen
58 pister
Vemdalen
42 pister
Tänndalen
40 pister
Ramundberget
25 pister
Lofsdalen

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Härjedalen

600 meter
Funäsdalen
492 meter
Lofsdalen
470 meter
Vemdalen
300 meter
Ramundberget
300 meter
Tänndalen

Högsta pisterna i Härjedalen

1200 meter
Funäsdalen
1125 meter
Lofsdalen
1000 meter
Ljungdalsberget
1000 meter
Ramundberget
946 meter
Vemdalen