Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Vemdalen

Vemdalen, Sverige

Skidorten Vemdalen ligger i Sverige och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Säsongen för skidåkning i Vemdalen är vanligtvis från november till april.

Det är idag massor av snö i backarna, hela 65 centimeter, och självklart är är liftar och backar öppna i Vemdalen. 100% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 116% av liftarna går.

När det gäller skidsystemet i Vemdalen så finns här 36 liftar samt 52 kilometer backar. Av de totalt 58 backarna är 19 gröna backar, 13 blåa backar, 15 röda backar samt 11 svarta backar. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 946 meter, vilket ger en fallhöjd på 470 meter. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Vemdalen.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Vemdalen 95 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flygplatser nära Vemdalen

Vill man flyga till Vemdalen så ligger flygplatsen Åre Östersund Airport närmast, på ett avstånd av 90 kilometer från skidorten. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Scandinavian Mountains Airport, Rörbäcksnäs (153 kilometers avstånd), samt Siljan Airport, Mora (169 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Vemdalen

Andra skidorter i närheten av Vemdalen är t ex Lofsdalen som ligger 48 kilometer bort, Tännäskröket med 59 kilometers avstånd samt Funäsdalen, som ligger 68 kilometer från Vemdalen.

Hotell & boende i Vemdalen

Hos oss hittar ni totalt 3 hotell, lägenheter och stugor/hus i Vemdalen.
2 boenden
Pris/natt från: Okänt
Ett boende
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns