Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Vemdalen, Sverige

Planerar ni för en skidsemester i Vemdalen? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

I Vemdalen finns totalt 35 liftar med tillgång till 58 pister. Högsta pisten finns på 946 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 470 meter. Skidsäsongen i Vemdalen sträcker sig i regel från november till april.

Om man tröttnar på backarna i Vemdalen eller vill variera sig med andra aktiviteter kan man alltid testa längdskidåkningen på de 50 kilometer preparerade spåren eller kanske testa någon av de 15 restaurangerna som finns att tillgå.

Närmaste flygplats är Åre Östersund Airport som ligger 90 kilometer från Vemdalen. Skidorter nära Vemdalen är bland annat Lofsdalen, Tännäskröket och Funäsdalen.

Hotell & boende i Vemdalen

Hos oss hittar ni totalt 16 hotell, lägenheter och stugor/hus i Vemdalen.
15 boendealternativ
Pris/natt från: 620 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt