Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Tännäskröket
Svenska skidorten Tännäskröket ligger i Härjedalen och ni hittar här det mesta ni kan tänkas vara intresserade av ni funderar på att åka till Tännäskröket på er nästa skidresa.

Tännäskröket har totalt 17 pister med en total sträcka på 17 kilometer skidåkning, med en fördelning på 2 gröna backar, 6 blåa backar, 7 röda backar samt 2 svarta backar backar, och här finns 5 liftar.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 300 kilometer spår för längskidåkning.

Flyg till Tännäskröket

Vill man flyga till Tännäskröket så ligger flygplatsen Åre Östersund Airport närmast, på ett avstånd av 126 kilometer från skidorten. Det går även att flyga till Scandinavian Mountains Airport, Rörbäcksnäs. Från denna flygplats är det 140 kilometer till Tännäskröket.

Närmaste skidorter till Tännäskröket

Skidorter nära Tännäskröket är bland annat Funäsdalen (17 kilometers avstånd), Tänndalen (24 kilometers avstånd) och Ramundberget (36 kilometers avstånd).

Restauranger

Det finns 1 restauranger i Tännäskröket och 0 olika typer av kök, varav de mest populära är .

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 2 hotell, lägenheter och stugor/hus i Tännäskröket.
Ett boende
Pris/natt från:
675 kr
Ett boende
Pris/natt från:
870 kr

Relaterade länkar