Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Tännäskröket

Tännäskröket, Sverige

Svenska skidorten Tännäskröket ligger i Härjedalen och ni hittar här det mesta ni kan tänkas vara intresserade av ni funderar på att åka till Tännäskröket på er nästa skidresa.

Backarna och liftarna i Tännäskröket är öppna idag och snödjupet i pisterna är uppe i hela 52 centimeter. Just idag är 80% av liftarna och 52% av backarna öppna.

Tännäskröket har totalt 17 pister med en total sträcka på 17 kilometer skidåkning, med en fördelning på 2 gröna backar, 6 blåa backar, 7 röda backar samt 2 svarta backar backar, och här finns 5 liftar.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 300 kilometer spår för längskidåkning.

Flyg till Tännäskröket

Vill man flyga till Tännäskröket så ligger flygplatsen Åre Östersund Airport närmast, på ett avstånd av 126 kilometer från skidorten. Det går även att flyga till Scandinavian Mountains Airport, Rörbäcksnäs. Från denna flygplats är det 140 kilometer till Tännäskröket.

Närmaste skidorter till Tännäskröket

Skidorter nära Tännäskröket är bland annat Funäsdalen (17 kilometers avstånd), Tänndalen (24 kilometers avstånd) och Ramundberget (36 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Tännäskröket

Hos oss hittar ni totalt 2 hotell, lägenheter och stugor/hus i Tännäskröket.
1 boendealternativ
Pris/natt från: 675 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 870 kr