Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Tännäskröket, Sverige

Här finns informationen ni behöver för er skidsemester eller skidweekend till Tännäskröket, t ex väderinfo, hur många backar och liftar som finns, hur hög är den högsta fallhöjden? Tännäskröket ligger inom Nordens gränser och därmed finns alltid alternativet att bila hit.

Här finns det 17 backar och antalet liftar är 5. Längsta pisten i Tännäskröket är 2 kilometer.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 300 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Närmaste flygplats är Åre Östersund Airport som ligger 126 kilometer från Tännäskröket. Funäsdalen är närmaste skidort till Tännäskröket med ett avstånd på 17 kilometer.

Hotell & boende i Tännäskröket

Hos oss hittar ni totalt 3 hotell, lägenheter och stugor/hus i Tännäskröket.
2 boendealternativ
Pris/natt från: 675 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 870 kr