Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Vägbeskrivning till Tännäskröket

Här kan ni få hjälp med köranvisningar och vägbeskrivningar om ni vill bila från er hemstad till Tännäskröket, välj bara stad nedanför och klicka på "Visa köranvisningar".

Populära vägbeskrivningar till Tännäskröket

Nedan har ni några av de populäraste vägbeskrivningarna till Tännäskröket, och ni ser här också körsträckan och den ungefärliga körtiden. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Stockholm - Tännäskröket 555 km, 6 timmar 32 min
Linköping - Tännäskröket 582 km, 8 timmar 14 min
Umeå - Tännäskröket 539 km, 7 timmar 6 min

Vägbeskrivning flygplatser till Tännäskröket

Hitta rätt till Tännäskröket från flygplatsen. Nedan ser ni den totala körsträckan samt den ungefärliga tiden det tar att köra till Tännäskröket. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Åre Östersund Airport - Tännäskröket 201 km, 2 timmar 40 min