Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Tänndalen, Sverige

Är ni sugna att testa skidåkningen i Tänndalen? Här finns väderinformation och pistfakta, skidorter nära Tänndalen och karta och dessutom finns köranvisningar från alla de största städerna i Sverige till Tänndalen.

I Tänndalen finns totalt 8 liftar med tillgång till 42 pister. Skidsäsongen i Tänndalen sträcker sig i regel från dec till april.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 300 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Vill man flyga till närheten av Tänndalen ligger flygplatserna Åre Östersund Airport och Siljan Airport närmast på 132 respektive 210 kilometers avstånd. Andra skidorter i närheten av Tänndalen är t ex Funäsdalen, Ramundberget och Tännäskröket.

Hotell & boende i Tänndalen

Hos oss hittar ni totalt 14 hotell, lägenheter och stugor/hus i Tänndalen.
14 boendealternativ
Pris/natt från: 500 kr