Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Tänndalen

Tänndalen, Sverige

I Härjedalen finner ni skidorten Tänndalen, och här hittar ni en massa nyttig information om ni planerar att åka till Tänndalen på skidsemester. Bästa tiden för att åka skidor i Tänndalen är dec till april.

När det gäller skidsystemet i Tänndalen så finns här 17 liftar samt 38 kilometer backar. Av de totalt 54 backarna är 13 gröna backar, 13 blåa backar, 21 röda backar samt 7 svarta backar. Högsta pisten finns på 1 088 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 295 meter. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 300 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Flygplatser nära Tänndalen

Vill man flyga till Tänndalen så ligger flygplatsen Åre Östersund Airport närmast, på ett avstånd av 132 kilometer från skidorten. Det går även att flyga till Scandinavian Mountains Airport, Rörbäcksnäs. Från denna flygplats är det 157 kilometer till Tänndalen.

Skidorter i närheten av Tänndalen

Funäsdalen är närmaste skidort till Tänndalen med ett avstånd på 11 kilometer. Andra skidorter nära är Ramundberget, 18 kilometers avstånd, och 24 kilometer från Tänndalen ligger Tännäskröket.

Hotell & boende i Tänndalen

Hos oss hittar ni totalt 5 hotell, lägenheter och stugor/hus i Tänndalen.
5 boenden
Pris/natt från: 2500 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns