Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Ramundberget

Ramundberget, Sverige

I Härjedalen finner ni skidorten Ramundberget, och här hittar ni en massa nyttig information om ni planerar att åka till Ramundberget på skidsemester.

Backarna och liftarna i Ramundberget är öppna idag och snödjupet i pisterna är uppe i hela 125 centimeter. Det är bästa förutsättningar för skidåkning i Ramundberget idag då alla backar och liftar är öppna.

Ramundberget har totalt 47 pister med en total sträcka på 26 kilometer skidåkning, med en fördelning på 6 gröna backar, 14 blåa backar, 14 röda backar samt 13 svarta backar backar, och här finns 10 liftar. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1000 meter, vilket ger en fallhöjd på 300 meter. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 300 kilometer spår för längskidåkning.

Flyg till Ramundberget

För er som vill flyga ner till Ramundberget så är det flygplatsen Åre Östersund Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Ramundberget är 120 kilometer. En annan möjlig flygplats som kan vara ett alternativ att flyga till är Scandinavian Mountains Airport, Rörbäcksnäs, som ligger 173 kilometer från skidorten.

Närmaste skidorter till Ramundberget

Skidorter nära Ramundberget är bland annat Tänndalen (18 kilometers avstånd), Funäsdalen (19 kilometers avstånd) och Ljungdalsberget (27 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Ramundberget

Hos oss hittar ni totalt 1 hotell, lägenheter och stugor/hus i Ramundberget.
Ett boende
Pris/natt från: Okänt