Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Ramundberget, Sverige

Är ni sugna att testa skidåkningen i Ramundberget? Här finns väderinformation och pistfakta, skidorter nära Ramundberget och karta och dessutom finns köranvisningar från alla de största städerna i Sverige till Ramundberget.

Här finns det 40 backar och antalet liftar är 8. Fallhöjden är som mest på 300 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1000 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 300 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste flygplats är Åre Östersund Airport som ligger 120 kilometer från Ramundberget. Tänndalen är närmaste skidort till Ramundberget med ett avstånd på 18 kilometer.

Hotell & boende i Ramundberget

Hos oss hittar ni totalt 3 hotell, lägenheter och stugor/hus i Ramundberget.
3 boendealternativ
Pris/natt från: 1140 kr