Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Ljungdalsberget, Härjedalen

Om ni planerar ni för en skidsemester till Ljungdalsberget i Sverige så hittar här ni både information om skidsystemet i Ljungdalsberget, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit.

Här finns det 9 backar och antalet liftar är 3. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1000 meter, vilket ger en fallhöjd på 240 meter. Den längsta pisten som finns i Ljungdalsberget är 2.4 kilometer.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Ljungdalsberget 100 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flygplatser nära Ljungdalsberget

För er som vill flyga ner till Ljungdalsberget så är det flygplatsen Åre Östersund Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Ljungdalsberget är 94 kilometer.

Skidorter i närheten av Ljungdalsberget

Andra skidorter i närheten av Ljungdalsberget är t ex Ramundberget som ligger 27 kilometer bort, Vålådalens Fjällstation med 34 kilometers avstånd samt Funäsdalen, som ligger 37 kilometer från Ljungdalsberget.

Hotell & boende i Ljungdalsberget

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Ljungdalsberget just nu