Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Vålådalens Fjällstation

Vålådalens Fjällstation, Jämtland

Skidorten Vålådalens Fjällstation ligger i Sverige och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här.

Vålådalens Fjällstation har 2 liftar och totalt 1.8 kilometer pister. Den längsta pisten som finns i Vålådalens Fjällstation är 0.8 kilometer.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 60 kilometer spår för längskidåkning.

Flyg till Vålådalens Fjällstation

Vill man flyga till Vålådalens Fjällstation så ligger flygplatsen Åre Östersund Airport närmast, på ett avstånd av 77 kilometer från skidorten.

Närmaste skidorter till Vålådalens Fjällstation

Skidorter nära Vålådalens Fjällstation är bland annat Trillevallen (17 kilometers avstånd), Edsåsdalen (19 kilometers avstånd) och Duved (27 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Vålådalens Fjällstation

Hos oss hittar ni totalt 1 hotell, lägenheter och stugor/hus i Vålådalens Fjällstation.
Ett boende
Pris/natt från: 665 kr