Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Edsåsdalen
Skidorten Edsåsdalen ligger i Sverige och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här.

När det gäller skidsystemet i Edsåsdalen så finns här 6 liftar samt 3 kilometer backar. Av de totalt 13 backarna är 4 gröna backar, 5 blåa backar samt 2 röda backar. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 980 meter, vilket ger en fallhöjd på 180 meter. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Edsåsdalen.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Edsåsdalen 100 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flygplatser nära Edsåsdalen

Vill man flyga till Edsåsdalen så ligger flygplatsen Åre Östersund Airport närmast, på ett avstånd av 72 kilometer från skidorten.

Skidorter i närheten av Edsåsdalen

Inte långt från Edsåsdalen ligger skidorten Trillevallen, avståndet är endast 8 kilometer. Ni hittar även skidorterna Åre Björnen på 9 kilometers avstånd och Åre, 9 kilometer från Edsåsdalen.

Restauranger

Det finns 2 restauranger i Edsåsdalen och 3 olika typer av kök, varav de mest populära är Pizza, Europeiskt och Italienskt.